Německé nože, Strana 2

36 položek celkem
Nůž na rajčata Hezhen® Tomato X02 (6")
Novinka
699 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Rajčata, i další zaleninu, nakrájené na krásné...

X02-T
Nůž na sýr Hezhen® Cheese X02 (6")
Novinka
663 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Sýry nakrájené na krásné plátky a bez námahy.

X02-CH
Nůž pro šéfkuchaře DAMANO® Chef D-B13S (8")
810 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z ebenového dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař...

D-B13S-2
B35 CHEF
626 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť ze santalového dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař...

D-B35-2
Chef 01
624 Kč

Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a rukojeť z pakka dřeva. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A...

B2-2
Nůž steakový Hezhen® Steak X02 (6")
Novinka
663 Kč

Ručně broušené ostří a damašková ocel na pořádně vypečený steak. A nebo klidně raw – tenhle nůž totiž...

X02-9
Nůž univerzální Hezhen® Chef X02 (8")
Novinka
890 Kč

Dokonalý plátek masa ukrojený jediným pohybem. S ručně broušeným ostřím z německé oceli to není vůbec žádný...

X02-2
Nůž univerzální Hezhen® Santoku X02 (7")
Novinka
859 Kč

Precizní řez díky ručně broušenému ostří z německé oceli. Maso a zeleninu na úhledné nudličky? Nebo větší...

X02-3
Nůž vykošťovací DAMANO® Boning D-B13S (6")
859 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

D-B13S-6
boning35
580 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

D-B35-6
Boning 01
551 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

B2-6
Nůž vykošťovací Hezhen® Boning X02 (6")
Novinka
762 Kč

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

X02-6