Nůž na maso
Nože na maso slouží k přípravě a zpracování masa. Krájí, vykoštují, filetují a řežou. Maso bývá v kuchyni nejčastější surovinou ke zpracování. Je důležité, aby řez byl čistý, úhledný a bez větší námahy a tlaku na surovinu. Lze je použít na jakékoli maso, hravě si poradí s hovězím, vepřovým, drůbežím, telecím či jiným exotickým masem. Používají se i na vnitřnosti, krájení sádla, kůží a pro svoji univerzálnost jsou velmi oblíbené.
Zaujaly vás nože na maso a ryby? Tím naše nabídka zdaleka nekončí! Věděli jste, že u nás mimo kuchyňských nožů najdete i různé kuchyňské doplňky jako prkénka, brousky, držáky na nože a ocílky?
Pokud rádi chodíte na výlety, tak pro vás máme špičkové zavírací nože, multifunkční nože a čelovky z produkce značky Damano.
TIP: Dejte rozbalenému a vrácenému zboží šanci najít nového majitele a ušetřete stovky korun nákupem z kategorie DRUHÁ ŠANCE!