Nůž Hezhen® Steak B2 (5")
Kód: B2-9Související produkty
Detailní popis produktu
Aby měl steak pořád šťávu
... ať už si svůj flák masa připravujete jakkoliv. Krvavý nebo propečený, je to jedno. Ručně broušené ostří zajistí, že na maso nemusíte tlačit. Díky tomu dosáhnete precizního řezu a všechna šťáva zůstane přesně tam, kde má. V mase.
S nožem Hezhen® Steak B2 (5"):
- nakrájíte steak jakkoliv propečený.
- naporcujete menší kusy masa připraveného vcelku.
- nakrájíte ovoce a zeleninu.
- prošpikujete maso.
- nahradíte šéfkuchařský nůž, pokud preferujete kratší ostří.
Ostrost se skrývá v detailu
Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.
Ergonomická rukojeť z pakka dřeva perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoltivé dřevěné pláty se do sebe pod velkým tlakem laminují. Závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je pakka rukojeť odolná a pevná. A navíc nádherně vypadá. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaká dřeva se pro výrobu použijí. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.
… a taky německé oceli
Materiál ostří je alfou a omegou. Právě proto v manufaktuře sáhli po nerezové solingenské oceli. Najdeme ji nejen v kuchyních šéfkuchařů, ale také na operačních sálech. A to už je nějaká záruka kvality.
Na její dokonale hladký povrch se nic nelepí a každý řez je tak ostrý. Precizní. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže něco vydrží.
Prémiová značka s tradicí
Nože, které už prostě nelze nijak vylepšit. Nikam dál posunout. Jen ty dostanou označení Hezhen®. Stojí za nimi čínská manufaktura Xinzuo®. Pro svojí prémiovou značku využívají jen ty nejkvalitnější materiály – od ostří až po dokonale opracovanou rukojeť. S noži Hezhen® tak pracují šéfkuchaři po celém světě. Jejich mistrné zpracování je totiž důkazem vrcholného umění nožířských mistrů.
Pocta klasickému řemeslu i vynalézavosti
Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím v ní ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.
A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Hezhen ručně opracované. Protože mistři nožíři jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.
Parametry nože Hezhen® Steak B2 (5")
Materiál čepele: | solingenská ocel 1.4116* |
Tvrdost oceli: | 58 ± 2 rockwella |
Stupeň ostrosti: | 6 až 8 N |
Tloušťka čepele: | 2,2 mm |
Materiál rukojeti: | pakka wood |
Prvky rukojeti: | dva ozdobné nýty |
Hmotnost: | 82 g |
* Označovaná také jako X50CrMoV15. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, vanad řezivost a molybden je antikorozní.
Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Hezhen® Steak B2 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.
TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.
Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:
- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte.
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády.
- ukládejte na bezpečné místo.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Německé nože |
---|---|
Záruka: | 3 roky |
Značka: | HEZHEN |
Série: | B2 |
Typ nože: | Steak |
Použití nože: | maso, steaky |
Materiál rukojeti: | Pakka |
Materiál nože: | Německá ocel |
Délka čepele: | 101 - 150 mm |
Broušení: | oboustranné |
Doporučené umístění gravíru: | u rukojeti nahoře |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.