Nůž loupací a zdobící Hezhen® Paring X01 (4")

Kód: X01-8
1 609 Kč 1 329,75 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
25.11.2024

Dokonale ostrá čepel pro tu nejtitěrnější práci. Nůž, s kterým food carving a loupání bude hračka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Malý, ale ostrý

Dokonalá kombinace pro precizní práci. Díky zaoblené špičce se nůž nezapíchává. Budete mít tak stoprocentní kontrolu nad sebemenším řezem. Tomu pomáhá i jeho ručně broušené ostří.

Nůž Hezhen® Paring X01 (4") se hodí na:

  • loupání a očišťování ovoce a zeleniny.
  • precizní malé řezy.
  • špikování masa.
  • food carving.

0Q9A3439

Ostrost se skrývá v detailu

Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Ergonomická rukojeť z olivového dřeva perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoduše se tvaruje a závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. A navíc nádherně vypadá. Má typicky světlou kresbu a žíhání. Vždycky ale záleží na tom, jaký kus dřeva se pro výrobu použije. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.

5

... a taky damaškové oceli

Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.

0Q9A4659

Prémiová značka s tradicí

Nože, které už prostě nelze nijak vylepšit. Nikam dál posunout. Jen ty dostanou označení Hezhen®. Stojí za nimi čínská manufaktura Xinzuo®. Pro svojí prémiovou značku využívají jen ty nejkvalitnější materiály – od ostří až po dokonale opracovanou rukojeť. S noži Hezhen® tak pracují šéfkuchaři po celém světě. Jejich mistrné zpracování je totiž důkazem vrcholného umění nožířských mistrů.

Pocta klasickému řemeslu i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím v ní ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Hezhen ručně opracované. Protože mistři nožíři jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Hezhen® Paring X01 (4")

Jádro čepele:  14Cr14MoVNb
Složení damaškové oceli: 72 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,1 mm
Materiál rukojeti: olivové dřevo
Prvky rukojeti: ozdobný nýt
Hmotnost: 105 g

Schránka 11

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Hezhen® Paring X01 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

0Q9A5731

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože
Záruka: 3 roky
Značka: HEZHEN
Série: X01
Typ nože: Paring
Použití nože: okrajování, ovoce, zdobení, zelenina
Materiál rukojeti: Olivové dřevo
Materiál nože: Damašková ocel
Délka čepele: 50 - 100 mm
Počet vrstev damaškové oceli: 72
Broušení: oboustranné
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti nahoře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: