Nůž na pečivo DAMANO® Bread D-B13R (9")

Kód: D-B13R-5
ZDARMAZDARMA
Nůž na pečivo DAMANO® Bread D-B13R (9")
1 460 Kč 1 206,61 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
26.11.2024

S ručně broušeným nožem z damaškové oceli bude krájení váš denní chleba. Bez drobení a pomačkání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zubaté ostří, hladký řez

Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už čerstvý chleba s křupavou kůrkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Při výrobě se totiž myslelo na všechno. Od ergonomické po špičku.

S nožem DAMANO® Bread D-B13R (9") nakrájíte pečivo:

  • bez drobení.
  • bez pomačkání.
  • čerstvé i ztvrdlé.

1 (3)

Ostrost se skrývá v detailu

A to v Xinzuo®, které pro nás nože vyrábí,  moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z palisandru perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Navíc je v podstatě bezúdržbová. Jde totiž o poměrně tvrdé dřevo, které nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaký kus dřeva se pro výrobu použije. Proto si můžete být jistí, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Proto, že žádné dva kusy nejsou stejné.

1 (2)

... a taky damaškové oceli

Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.

1 (5)

Pocta tradici i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože DAMANO® Bread D-B13R (9")

Jádro čepele:  10Cr15CoMoV* 
Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,2 mm
Materiál rukojeti: palisandr
Prvky rukojeti: 3 ozdobné nýty
Hmotnost: 229 g

Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní

Schránka 16

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž DAMANO® Bread D-B13R si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

 Krabička damano

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože
Záruka: 3 roky
Značka: DAMANO
Série: D-B13R
Výrobce: Yangjiang Xinzuo Industry & Trade Co., Ltd.
Typ nože: Bread
Použití nože: chléb a pečivo
Materiál rukojeti: Palisandr
Materiál nože: Damašková ocel
Počet vrstev damaškové oceli: 66+1
Broušení: oboustranné 15°
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti dole, u rukojeti nahoře
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DH Avatar autora | 9.11.2024
Velmi. Konečně nůž s kterým se dá nakrájet i čerstvý chleba na tenké plátky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: