Nůž vykošťovací DAMANO® Boning D-B27 (6")

Kód: D-B27-6
ZDARMAZDARMA
Nůž vykošťovací DAMANO® Boning D-B27 (6")
1 295 Kč 1 070,25 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
26.11.2024

Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krájí až na kost

A v tomhle případě doslova. Se speciálně tvarovanou úzkou čepelí vykostíte i drobnější kusy. Bát se ale nemusíte ani těch velkých. Jistotu řezu zase zajistí ručně broušené ostří, díky kterému nebudete muset nikde nic pižlat. Nůž tak hladce projede masem a vy ušetříte svoje ruce. I nervy. 

S nožem DAMANO® Boning D-B27 (6"):

  • vykostíte a naporcujete jakékoliv kusy masa.
  • můžete klidně krájet i ovoce a zeleninu.
  • budete mít vždy jistý a precizní řez.

1

Ostrost se skrývá v detailu

A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Rukojeť z palisandru perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Navíc je v podstatě bezúdržbová. Jde totiž o poměrně tvrdé dřevo, které nepohlcuje pachy a nenasává vlhkost. Díky tomu vydrží i drsnější zacházení. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaký kus dřeva se pro výrobu použije. Proto si můžete být jistí, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Proto, že žádné dva kusy nejsou stejné.

3

... a taky damaškové oceli

Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.

4

Pocta tradici i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože DAMANO® Boning D-B27 (6")

Jádro čepele:  10Cr15CoMoV* 
Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L
Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,2 mm
Materiál rukojeti: palisandr
Prvky rukojeti: 3 ozdobné nýty
Hmotnost: 195 g

Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní

boning27

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž DAMANO® Boning D-B27 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Krabička damano
 Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Damaškové nože
Záruka: 3 roky
Značka: DAMANO
Série: D-B27
Výrobce: Yangjiang Xinzuo Industry & Trade Co., Ltd.
Typ nože: Boning, kuchařský, řeznický
Použití nože: maso, vykošťování
Materiál rukojeti: Palisandr
Materiál nože: Damašková ocel
Počet vrstev damaškové oceli: 66+1
Broušení: oboustranné 15°
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti dole, u rukojeti nahoře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: