Nůž vykošťovací Hezhen® Boning B2 (6")

Kód: B2-6
551 Kč 455,37 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Gravírování
Můžeme doručit do:
25.11.2024

Díky ručně broušenému ostří z německé oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krájí až na kost

A v tomhle případě doslova. Se speciálně tvarovanou úzkou čepelí vykostíte i drobnější kusy. Bát se ale nemusíte ani těch velkých. Jistotu řezu zase zajistí ručně broušené ostří, díky kterému nebudete muset nikde nic pižlat. Nůž tak hladce projede masem a vy ušetříte svoje ruce. I nervy. 

S nožem Hezhen® Boning B2 (6"):

  • vykostíte a naporcujete jakékoliv kusy masa.
  • můžete klidně krájet i ovoce a zeleninu.
  • budete mít vždy jistý a precizní řez.

Boning_4

Ostrost se skrývá v detailu

Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Ergonomická rukojeť z pakka dřeva perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoltivé dřevěné pláty se do sebe pod velkým tlakem laminují. Závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je pakka rukojeť odolná a pevná. A navíc nádherně vypadá. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaká dřeva se pro výrobu použijí. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.

Boning_2

… a taky německé oceli 

Materiál ostří je alfou a omegou. Právě proto v manufaktuře sáhli po nerezové solingenské oceli. Najdeme ji nejen v kuchyních šéfkuchařů, ale také na operačních sálech. A to už je nějaká záruka kvality.

Na její dokonale hladký povrch se nic nelepí a každý řez je tak ostrý. Precizní. Navíc díky tepelně vakuovému zpracování je ocel (ne)skutečně odolná a pevná. Takže něco vydrží.

Boning_5

Prémiová značka s tradicí

Nože, které už prostě nelze nijak vylepšit. Nikam dál posunout. Jen ty dostanou označení Hezhen®. Stojí za nimi čínská manufaktura Xinzuo®. Pro svojí prémiovou značku využívají jen ty nejkvalitnější materiály – od ostří až po dokonale opracovanou rukojeť. S noži Hezhen® tak pracují šéfkuchaři po celém světě. Jejich mistrné zpracování je totiž důkazem vrcholného umění nožířských mistrů.

Pocta klasickému řemeslu i vynalézavosti

Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím v ní ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Hezhen ručně opracované. Protože mistři nožíři jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.

Parametry nože Hezhen® Boning B2 (6")

Materiál čepele:  solingenská ocel 1.4116* 
Tvrdost oceli: 58 ± 2 rockwella
Stupeň ostrosti: 6 až 8 N
Tloušťka čepele:  2,2 mm
Materiál rukojeti: pakka wood
Prvky rukojeti: dva ozdobné nýty
Hmotnost: 128 g

* Označovaná také jako X50CrMoV15. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, vanad řezivost a molybden je antikorozní.

rozmery 

          

Luxusní dárkové balení

Profesionální nůž Hezhen® Boning B2 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Boning_06

Aby ostří mělo pořád(ný) říz, tak ho:

  • nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte
  • nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
  • nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
  • chraňte před nárazy a pády. 
  • ukládejte na bezpečné místo. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Německé nože
Záruka: 3 roky
Značka: HEZHEN
Série: B2
Typ nože: Boning, řeznické
Použití nože: maso, vykošťování
Materiál rukojeti: Pakka
Materiál nože: Německá ocel
Délka čepele: 101 - 150 mm
Broušení: oboustranné
Doporučené umístění gravíru: u rukojeti nahoře
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EH Avatar autora | 25.1.2022
Výborný, krásný.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: