Ocelová ocílka HEZHEN B38H
Kód: S-B38HSouvisející produkty
Multifunkční kuchyňské nůžky HezHen ze serie S-P z prvotřídní 3Cr13 oceli s flexibilní rukojetí s...
Jedinečný a vysoce kvalitní oboustranný brousek DAMANO na nože s dvojitou zrnitostí v luxusní sadě určený...
Přírodní, elegantní a magnetický stojan HezHen z akáciového dřeva, který je vhodný na všechny námi nabízené...
Dobíjení na micro USB · Výkon 200 lumen · Dosvit 50 m · Max. doba 72 h · Krytí IPX4 · Hmotnost 75 g ·...
Možnost použít jako čelovku i samostatnou svítilnu · Výkon 1 000 lumen · Dosvit 105 m · Max. doba 160 h ·...
Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.
Dokonale ostrá čepel pro tu nejtitěrnější práci. Nůž, s kterým food carving a loupání bude hračka.
Sada, s kterou zvládnete v kuchyni úplně cokoliv. Díky poctivé řemeslné práci a damaškové oceli navíc...
Dokonale vyvážený a ručně broušený. Nůž, s kterým porcování masa i sekání drobných kostí bude hračka.
Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z třívrstvé kompozitní oceli si poradí se vším.
Detailní popis produktu
Praktická, bezpečná a spolehlivá
Profesionální kuchyňská Ocílka HezHen z vysoce kvalitní uhlíkové oceli, s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Kulatý tvar ocílky krásně drží kontakt nože s ocílkou a tím účinnější výsledek broušení. Je vhodná pro všechny typy nožů a při správném používání zajistí jejich delší životnost. Slouží pro pravidelnou údržbu nožů. Pomocí ocílky na nože snadno a rychle obnovíte původní ostrost jejich čepelí. S touto ocílkou připravíte své nože k mistrovským výkonům. Doporučujeme i jako dárek pro všechny příležitosti.
Nejvyšší kvalita použitého materiálu
Ocílka je vyrobena ze spolehlivých materiálů a v této kvalitě vám vydrží dlouhé roky. Je ošetřena proti korozi a jemně nabrousí každý nůž.
Rukojeť je nádherně provedená a bezpečná
Ergonomicky tvarovaná rukojeť v barvě slonové kosti je vyrobena z extrémně odolného, přesto lehkého materiálu G10. Perfektně padne do ruky, takže se nůž jednoduše ovládá a zaručuje jistý pohyb. Povrch je totiž nepřilnavý, ale zároveň zabraňuje nechtěnému sklouznutí prstů. Nenasává vlhkost ani pachy. Vydrží tak i drsnější zacházení. A hlavně dlouhé roky bez známek opotřebení.
Parametry ocílky
Jednoduše tak akorát! Ocílka je lehká, dobře se drží a konstrukce vás ochrání před pořezáním.
Luxusní dárkové balení
Ocílku odesíláme v luxusní dárkové krabičce. Je velmi vhodná jako dárek k různým příležitostem.
Jak ocílku používat?
- Způsob obtahování prováděný laikem
- Nejdříve uchopte ocílku tak, abyste ji drželi ve svislé poloze.
- Špičkou ji opřete o papírovou utěrku, kterou jste předtím několikrát složili a položili ji na krájecí prkénko. To zabrání ujíždění ocílky do stran a zajistí to její stabilitu.
- Nyní nůž nakloňte v úhlu přibližně 20° směrem k povrchu ocílky.
- Přejeďte po ocílce čepelí nejdříve ostřím napřed ve směru dolů před ocílku.
- Postup opakujte alespoň 20 x na obou stranách, na každé zvlášť. Dbejte při tom na plynulý tah a zároveň zbytečně netlačte.
- Vždy je dobré mít na paměti, že při ostření keramických nožů je nutné bezpodmínečně dodržovat zvláštní postup uvedený v konkrétním návodu od výrobce, neboť jejich čepele jsou mimořádně tvrdé.
- Způsob obtahování prováděný profesionálem
- Uchopte ocílku tak, že ocelová zábrana zvaná gard, umístěná na okraji rukojeti, chrání vaši ruku před zraněním při případném sklouznutí nože.
- Pravou rukou uchopte rukojeť nože co nejpevněji.
- Na špičku ocílky nasaďte kořen nože.
- Mírným tlakem veďte nůž proti ostří až na konec ocílky, a to tím způsobem, že tah ukončíte u špičky nože.
- Totéž zopakujte ale s druhou stranou ostří. Směr tahu ostří musí probíhat vždy směrem k ocílce.
- Důležité je příliš netlačit. Stačí obtažení provést vždy několikrát z obou stran. Rukou profesionála správně provedené obtažení trvá pouhých pár vteřin. Není to sice nic složitého, ale chce to mít jistý grif.
- Profesionální kuchaři doporučují mít ocilku po ruce, abyste při krájení mohli kdykoli znovu provést obtažení nože.
Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.
Dokonale ostrá čepel pro tu nejtitěrnější práci. Nůž, s kterým food carving a loupání bude hračka.
Precizní řez díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli. Ať už se rozhodnete krájet cokoliv.
S ručně broušeným nožem z damaškové oceli bude krájení váš denní chleba. Bez drobení a pomačkání.
Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...
Dlouhá čepel, ručně broušené ostří a mistrné zpracování. Nůž, bez kterého se žádný šéfkuchař neobejde. A s...
Díky ručně broušenému ostří z damaškové oceli si s vykošťováním poradí každý. Bez výjimky.
Ručně broušené ostří a damašková ocel na pořádně vypečený steak. A nebo klidně raw – tenhle nůž totiž...
Od asijských šéfkuchařů až k vám domů. Ručně broušené ostří z damaškové oceli si poradí se vším.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.