Vykošťovací nůž
Jako vykošťovací nože jsou u nás používány nože označené BONING. Mají upravenou čepel, zejména její konec a špičku, jsou tvrdší, dobře padnou do ruky, nekloužou z kostí a dobře drží dráhu řezu. Používají se zejména k vykošťování masa. Jsou velmi ostré a práce s nimi je snadná.
Zaujaly vás nože na vykošťování? Tím naše nabídka zdaleka nekončí! Věděli jste, že u nás mimo kuchyňských nožů najdete i různé kuchyňské doplňky jako prkénka, brousky, držáky na nože a ocílky?
Pokud rádi chodíte na výlety, tak pro vás máme špičkové zavírací nože, multifunkční nože a čelovky z produkce značky Damano.
TIP: Dejte rozbalenému a vrácenému zboží šanci najít nového majitele a ušetřete stovky korun nákupem z kategorie DRUHÁ ŠANCE!